0
Cosul tau este gol!

Prinși între atâtea griji cotidiene, probleme care nu mai suportă amânare și tot felul de evenimente neprevăzute care trebuie soluționate urgent, uităm deseori să mai trăim cu adevărat. Cu toate că la prima vedere s-ar putea să privești superficial acest lucru, aruncând o privire în jurul tău vei descoperi că nu degeaba este stresul considerat problema de sănătate a secolului. Oamenii uită să-și mai pună pe lista de priorități și clipele de relaxare. Acesta este principalul motiv pentru care își face apariția stresul. Iar alături de el apar și numeroase probleme de sănătate, uneori cu efect ireversibil.

Stresul este destul de dificil de controlat, mai ales dacă ai un program de lucru haotic. Evident, aceasta nu este o regulă, deoarece tot mai multe persoane de vârste diferite ajung să sufere de ”boala secolului”, cu toate că nu lucrează în regim full-time și nu au de-a face cu situații tensionate constant. Este suficient un singur stimul, iar stresul și migrenele să-și facă apariția și în cazul tpu. Cum readuci armonia în viața ta și care este cel mai eficient mod în care poți elimina stresul? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere:

  • Fă din odihnă întotdeauna o prioritate - somnul este sfânt, mai ales dacă ai un program care presupune toată dedicarea ta, pentru cel puțin 8 ore pe zi. Știm că este destul de dificil să adormi la timp, mai ales că exact atunci când pui capul pe pernă gândurile precum ”Trebuie să rezolv urgent asta!” și ”Ce mă fac dacă nu reușesc să modific cealalată?!” își fac simțită prezența. Se sune că noaptea este un sfetnic bun, dar nu lăsa gândurile să-ți acapareze chiar toată concentrarea. Dacă îți este dificil să adormi, apelează la ajutorul suplimentelor alimentare. Încearcă niște produse pe bază de plante, cu efect calmant. Vei descoperi că stresul dispare, cel puțin pe perioada serii, iar tu te poți odihni mult mai ușor astfel. 
  • Hidratarea e cheia succesului - ca să poți rezolva totul, trebui ca organismul să-ți permită acest lucru, nu-i așa? Pentru că n-o să poți face la timp nimic dacă nu ai suficientă energie, este important să-i asiguri corpului hidratarea de care are nevoie. Apa este cel mai bun remediu în acele momente în care simți că nu mai poți continua. Fă un exercițiu simplu, atunci când stresul îți dă târcoale. Ia un pahar cu apă, așează-te pe un scaun și permite-ți pentru 5 minute să te deconectezi de la tot și să te hidratezi. Vei descoperi că problemele nu sunt atât de dificile precum par, iar orice lucru are, în cele din urmă, o rezolvare.
  • Nu uita să-ți iei porția de vitamine - dincolo de hidratare, vitaminele și nutrienții au și ele un rol foarte important în randamentul pe care organismul tău îl dă zilnic. Este foarte important să nu te privezi de la principalele surse de vitamine. Iar dacă acest lucru este imposibil, tot suplimentele alimentare sunt soluția căutată. Produsele de acest gen conțin ingrediente naturale și vin în completarea deficiențelor pe care corpul le are în anumite perioade. Sunt ideale iarna, sau în orice alt moment al anului, susținând starea de bine și oferindu-ți șansa să obții o stare de armonie în viața ta.