0
Cosul tau este gol!

Pregătirile pentru concediu sunt în toi și ai început să numeri deja zilele până la mult așteptata vacanță? Fie că alegi ca destinație malul mării, o țară exotică ori învecinată nouă, ori vara asta preferi să vizitezi zone pitorești din România, un lucru e cert, o mini-trusă de ”prim ajutor” nu trebuie să-ți lipsească din bagaj! Nu lăsa pregătirile pe ultimul moment, ci alege să cumperi totul din timp, astfel încât plecarea departe de casă să fie una fără griji. Este important să știi că în unele zone turistice există foarte puține magazine din care ai putea să procuri acest gen de produse, astfel că este recomandat să le achiziționezi atunci când ai ocazia, dacă nu-ți dorești să colinzi orașele învecinate în căutarea unor rezolvări pentru problemele care sunt pe cale să-ți strice vacanța!

Fie că pleci în vacanță alături de copii, de familia extinsă, sau de grupul de prieteni, întotdeauna este neplăcut ca unul sau mai mulți dintre membri grupului să se îmbolnăvească sau să aibă parte de disconfort, pe perioada călătoriei. Prevenirea este cea mai bună cale spre evitarea unor potențiale probleme mai grave, așa că alege să fii tu persoana care-și ia măsuri de siguranță pentru întreg grupul de turiști și ”înarmează-te” cu câteva articole esențiale pentru orice călătorie. Iată ce să nu-ți lipsească din bagaj, fie că faci o călătorie de câteva zile, sau una de câteva săptămâni:

  • Răul de drum, combătut cu tablete pe bază de ghimbir și vitamina B6 - partea cea mai neplăcută pentru o persoană care suferă de rău de transport, în general, este momentul vacanței, atunci când drumul până la destinație pare de trei ori mai lung și mai dificil de parcurs. Dacă întâmpini astfel de probleme sau vei călători alături de o persoană care are rău de mașină, rău de apă sau rău de avion, tabletele Trawelin cu extract de ghimbir și vitamina B6 sunt cea mai potrivită alegere. Ele ajută organismul să treacă cu brio peste stările de vomă și amețeală resimțite la drum lung, fiind un sprijin nesperat pentru toți cei care au nevoie de un supliment alimentar de nădejde, la drum lung.
  • Suplimente cu magneziu, pentru cei care adorm greu departe de casă - ți s-a întâmplat și ție să ajungi într-o destinație de vis, să ai la dispoziție un pat de hotel confortabil, dar seara să te găsească admirând pereții camerei, pentru că somnul nu își face sub nicio formă apariția, oricât de mare ar fi oboseala? Află că o mulțime de persoane întâmpină probleme când schimbă locul obișnuit de somn, iar pentru ei suplimentele alimentare cu magneziu și valeriană sunt o opțiune potrivită pentru a-și detensiona organismul și a ajunge mai rapid în lumea viselor. Nu strică să ai la îndemână câteva astfel de capsule, pentru că ele oferă garanția unei vacanțe odihnitoare și relaxante.
  • Granule solubile cu vitamine și minerale, pentru un plus de vitalitate - tu și însoțitorii tăi de drum ați pregătit o listă întreagă de obiective turistice atractive, poate chiar prea multe pentru timpul scurt destinat vacanței voastre? N-ar strica să aveți la îndemână niște granule solubile cu complex de vitamina B și magneziu, ideale pentru a susține nivelul de energie al organismului, în zilele aglomerate. Granulele se dizolvă direct în cavitatea bucală, fiind suplimentul alimentar întotdeauna la îndemână, ori de câte ori simți că cedezi din cauza oboselii care se acumulează după prea multe obiective turistice vizitate.

Pe lângă produsele mai sus amintite, nu uita să incluzi în trusa ta de urgențe și câteva bucăți de vată, tifon, apă oxigenată, pansamente și plasturi. De asemenea, este important să ai la tine cremă de protecție solară și loțiune calmantă de aplicat după expunerea la soare, fie că mergi în concediu într-o zonă muntoasă sau la mare. Soarele este la fel de puternic peste tot, așa că pune protecția pielii pe primul loc între prioritățile tale. Nu uita să bei multă apă și, cel mai important, bucură-te de vacanță!