0
Cosul tau este gol!

Ne mai despart doar câteva săptămâni de cel mai așteptat moment al finalului de an! Goana după cadourile potrivite a început deja, mulți dintre noi ignorând faptul că, în definitiv, cel mai frumos cadou ni-l putem oferi chiar noi înșine! Sănătatea, căci despre ea este vorba, reprezintă cel mai important lucru care nu trebuie să ne lipsească, nici acum, dar nici pe viitor. Asigurându-te că ai o sănătate de fier, poți considera că ți-ai oferit deja un prim cadou valoros.

Dincolo de micile plăceri materiale, care fac viața mai frumoasă, fără sănătate nu ne-am putea bucura niciun de ele. Tocmai de aceea, este important ca în această perioadă să te îngrijești de tine și de sănătatea ta, dar și de a celor dragi ție. Cum poți face asta? Analizând îndeaproape reacțiile organismului la stres, frig, oboseală, sau altele asemenea. Trage concluzii cu privire la ce-i lipsește corpului pentru a se simți bine și acționează în consecință. Poate fi o lipsă acută de vitamine, o sensibilitate la frig, sau o reacție nefavorabilă la anumite alimente pe care le consumi. Pentru toate există câte o rezolvare, iar costurile sunt minime, în raport cu avantajele pe care ele le oferă!

Având în vedere cererea tot mai mare din ultima perioadă, am realizat un top al celor mai căutate suplimente alimentare menite să ofere corpului starea de bine necesară. Sperăm să te inspire și pe tine și să le alegi cu încredere, dacă vrei să întâmpini sărbătorile cu zâmbetul pe chip și multă liniște:

  • Suplimente cu complex de vitamina B - este frig, fructele și legumele crude sunt tot mai rar prezente în oferta comercianților, așa că mixul de vitamine necesar zilnic este mult mai dificil de procurat. Organismul simte această lipsă și, deseori, cere să-i administrezi doza de energie pe care, până astă-toamnă, o putea lua din fructele și legumele proaspete pe care le consumai zilnic. Cum rezolvăm acest lucru? Apelând la suplimente alimentare care să susțină corpul în sezonul rece. Nu lăsa ca lipsa alimentelor bogate în vitamine să se simtă, ci acoperă ”lipsurile” cu ajutorul suplimentelor. Administrarea se face rapid, stilul de viață nu ți se schimbă deloc, ba din contră! Ai mai multă energie și vitalitate, chiar dacă afară este frig și cei din jurul tău par tot mai posomorâți, din cauza schimbărilor climatice.
  • Suplimente pentru digestie - deși suntem încă în post, probabil că te gândești deja la rețetele delicioase care vor umple casa de arome, în zilele de Crăciun și Anul Nou. Fripturi, cozonaci, prăjituri, supe și ciorbe pline de savoare, plus o mulțime de alte delicatese specifice sezonului. Toate sunt însă ”preparate grele”, pe care corpul nu le digeră cu atât de multă ușurință pe cât te-ai fi așteptat. Fii gata să întâmpini mesele îmbelșugate de sărbători cu un mic ajutor digestiv, care va permite tranzitului intestinal să se desfășoare fără probleme, chiar și în această perioadă a anului. 
  • Suplimente pentru somn liniștit - odihna este esențială pentru funcționarea corespunzătoare a organismului. Ce te faci, însă, atunci când stresul nu te lasă să te odihnești corespunzător? Apelezi la suplimente alimentare care te vor ajuta să atragi somnul ca un magnet! Dacă te confrunți cu stări puternice de insomnie, îți este greu să adormi seara, ori te trezești pe parcursul întregii nopți, din varii motive și destul de des, e semn clar că ai nevoie de un ajutor suplimentar. Optează pentru produse pe bază de ingrediente naturale, care stimulează somnul dar nu afectează în rest buna funcționare a organismului.