0
Cosul tau este gol!

Ți se întâmplă des să ai schimbări de atitudine la 180 de grade, în ultima vreme? Ai tot felul de migrene, o stare de oboseală constantă și o senzație supărătoare, care nu-ți dă pace? Toate aceste simptome conduc spre un rezultat clar – astenia de primăvară, cea care dă bătăi de cap în această perioadă a anului, pentru o mulțime de persoane.

Primăvara a debutat oficial, cel puțin dacă privești la calendar. Cu toate acestea, zilele cu adevărat calde, specifice acestei perioade a anului, încă sunt departe de noi. Urmează o perioadă îndelungată de oscilații de temperatură, când diminețile friguroase și după-amiezile extrem de calde se vor completa, dând puțin peste cap buna funcționare a organismului. Poate că n-o să crezi, dar aceste schimbări atmosferice bruște sunt și motivul pentru care tu te simți rău. Astenia de primăvară este datorată trecerii bruște a organismului de la frig la cald, acesta fiind în incapacitatea de a se adapta extrem de rapid și având nevoie de o tranziție de câteva săptămână, până să-și revină. În tot acest timp, sistemul imunitar este dat peste cap, rezultând o serie de simptome dintre cele mai diverse, de la migrene și până la stări de greață sau stare de neliniște.

Să treci peste peste astenia de primăvară nu este simplu, dar nici complicat. Evident, poți lăsa ca totul să se rezolve de la sine, odată ce organismul face tranziția de la vremea rece la cea mai caldă. Dar asta va presupune stări constante de oboseală și rău, pe care le poți evita oferindu-i organismului tău un imbold de energie bine meritat. Desigur, se recomandă și o vizită de rutină la doctorul de familie, pentru a-ți face un set de analize și a te asigura că totul este în regulă. Pe lângă acest control de rutină, îți recomandăm și următoarele suplimente alimentare:

  • Centravit Energy – susține buna funcționare a sistemului nervos, ajută la creșterea imunității și are efect antioxidant, fiind ideal pentru perioada de tranziție dintre iarnă și primăvară.
  • MaxActive – recomandat persoanelor ce vor să combată starea generală de rău, starea de somnolență și oboseala mentală sau fizică, des resimțite în această perioadă a anului.
  • Beviplex N – complex de vitamina B care reglează activitatea hormonală, fiind un bun aliat în lupta cu astenia de primăvară. Conține toate categoriile de vitamina B existente.