0
Cosul tau este gol!

Călătoriile lungi cu mașina sunt un adevărat chin pentru părinții ai căror copii suferă de rău de mașină, dar și pentru adulții care au astfel de stări imposibil de controlat, ori de câte ori parcurg un drum mai lung cu automobilul. Dar ce este, de fapt, răul de mașină și cum se tratează? Află în articolul următor!

Cunoscută în termeni generici drept ”rău de mașină”, această problemă este o consecință a simptomelor pe care organismul ce nu se poate adapta la mișcare le resimte. O persoană care suferă de rău de mișcare va avea greșuri, adeseori va simți disconfort în zona abdomenului, va prezenta amețeli și chiar tendința de a vărsa.

Concret, problema are legătură cu urechea internă, care este perturbată de mișcările repetate, cum este și mersul cu mașina, o activitate destul de comună și des realizată de fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, această afecțiune este asociată cu mersul cu autoturismul și multe persoane o numesc ”rău de mașină”. Starea de rău mai apare și în cazul călătoriilor cu barca sau vaporul, cât și în cazul zborului cu avionul.

Acum că am aflat ce este acest așa-zis ”rău de mișcare”, întrebarea este evidentă: cum îl tratăm? Simptomele specifice răului de mișcare trec în momentul în care mișcarea ce a provocat starea neplăcută încetează. Există situații în care aerul curat este, la rândul său, un bun ajutor pentru oprirea stărilor de amețeală și greață resimțite, în timp ce pentru o serie de persoane funcționează tehnica privitului ”spre orizont”, dându-i creierului de lucru în timpul deplasărilor lungi cu mașina.

Nicio metodă ”băbească”, cum sunt cele enumerate mai sus, nu sunt însă la fel de eficiente cum este Trawelin, un supliment alimentar recomandat copiilor și adulților care suferă de rău de mișcare pe parcursul călătoriilor cu mașina, avionul, sau alte mijloace de deplasare. Acest produs combate starea de greață specifică răului de mișcare, fiind îmbogățit cu extract de ghimbir și vitamina B6, o combinație care redă organismului echilibrul și previne apariția răului de mișcare.

Dacă suferi de această problemă sau cunoști pe cineva care întâmpină dificultăți ori de câte ori circulă cu mașina sau avionul, recomandă-i Trawelin – aliatul de nădejde în lupta cu răul de mișcare!